dijous, 5 d’abril del 2012

indignació

Indignació, ràbia, impotència, serien alguns dels sentiments que em venen al cap i em recorren el cos després de conèixer la noticia de les noves taxes que han de pagar els organitzadors de les entitats que organitzen events esportius. 33euros per hora cobrarà el servei català de trànsit per cada mosso que acudeixi al acte esportiu.
Es evident que si no es fa res per evitar que aquesta normativa tiri endavant els nostres fills tenen el futur molt negre si el seu hobby és fer esport. És lamentable, però fer el famós “botellon” surt gratuït!
Taxes i més taxes, fart de sentir que l’estat espanyol ens tortura a impostos i llavors resulta que la generalitat el primer que fa es robar als catalans i encara pitjor, fer servir als mossos com una força d’ordre privada. Resulta que a partir d’ara fer activitats esportives a Catalunya es més car que fer-ho a qualsevol altre punt d’espanya.
Aquesta es una taxa feta sense pensar. Pensada en afany recaptatori i sense pensar els danys colaterals que es poden tenir. Els primers seran que els organitzadors deixaran de fer actes esportius ja que no podran fer front als costos que això suposa ( en el cas del ciclisme uns 3000 euros) això significa doblar el cost organitzatiu. El segon, el que deixaran d’ingressar els hotels, restaurants i altres comerços de la zona on es celebra l’acte.
Després, quan un català te un gran resultat tots els paràsits polítics son allà a fer-se la foto.
Sense anar més lluny costarà tornar a veure en un futur no gens llunyà dos catalans fent primer i segon al memorial valenciaga o avui mateix veure en Purito rodriguez guanyar una etapa al país basc, o qualsevol dels grans resultats que ha obtingut els catalans amb els esports que no siguin el futbol...